Summit Excellentie 2014 in de Rai

[vimeo]http://vimeo.com/110084563[/vimeo]
Op 2 oktober 2014 was de Summit Excellentie 2014 in de Rai

Sirius programma: excellentie in het hoger onderwijs
Méér uit studenten halen – dat is kort gezegd waar excellentie in het hoger onderwijs om draait.
Het thema excellentie heeft een eigen, autonome plaats verworven in het onderwijslandschap. Die zelfstandige toekomst geven we tijdens de Summit samen vorm. Hoe zorgen we voor een succesvol vervolg? Wat hebben we nodig, welke tools zetten we in? Tijdens de Summit wordt onze toekomstvisie aan minister Bussemaker gepresenteerd, in de vorm van een manifest . Dit manifest is gedurende de afgelopen maanden tot stand gekomen in rondetafelgesprekken met studenten, docenten, beleidsmakers, projectleiders en mensen uit het bedrijfsleven.

En we gaan door, de volgende Summit XL is al in juni 2015 op de Radbouduniversiteit van Nijmegen. Zie ik je daar?Comments are closed.